Loed Rakels

Loed (1969) is gespecialiseerd in Chinese Kruiden en Acupunctuur. Hij legt zich graag toe op het behandelen van complexe ziektebeelden.

lees verder…

Linda Faber

Linda (1969) komt van oorsprong uit de sociale sector, waar mensen helpen al een natuurlijke drijfveer vormde. In 2002 is, na de opleiding tot sportmasseur, de interesse in de Chinese Geneeswijze gekomen.

lees verder…

Afspraak maken in Meppel?

In Meppel kunt u afspraken maken bij Linda Faber (Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden)

lees verder…

Afspraak maken in Zeist?

In Zeist kunt u afspraken maken bij Loed Rakels (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden).

lees verder…

De behandeling

Een behandeling wordt altijd eerst voorafgegaan door een diagnose. Dit gebeurt middels een uitgebreid vraaggesprek, waarin uw gehele gezondheid bekeken wordt.

lees verder…

Welke klachten?

Doordat de Chinese Geneeswijzen een holistische manier van behandelen hanteert, kunt u voor zeer uiteenlopende klachten bij ons terecht.

lees verder…

Natuurlijke elementen in het lichaam

Chinezen denken in concepten en beelden. De Chinese Geneeswijzen zijn in beginsel gebaseerd op nauwkeurige observatie van processen in de natuur. Het mooie hiervan is, dat deze wetten altijd gelden: De zon kwam 3000 jaar geleden ook elke dag op en ging ook weer onder; het regende, het waaide en het vroor.

lees verder…

Is acupunctuur pijnlijk?

Chinese acupunctuur is niet gevoelloos, maar ook niet heel pijnlijk. De naalden zijn zeer dun. Veel dunner dan bijvoorbeeld bij bloed prikken.

lees verder…

Chinese kruiden innemen

De kruiden krijgt u via de pakketdienst door de apotheek toegestuurd. Dit duurt over het algemeen 1 tot 2 werkdagen. Heeft u de kruiden na die tijd nog niet ontvangen, neemt u dan contact op met uw behandelaar.

lees verder…