Zhōng Hé Táng

centrum voor chinese geneeswijzen

Eeuwenoude geneeskunde met medicinale kruiden

Chinese Kruiden zijn in het Westen veel minder bekend dan acupunctuur, terwijl de mogelijkheden veelvuldig zijn. Ik heb bij zeer uiteenlopende klachten gezien dat ze een fantastisch resultaat kunnen geven. Daarom worden in China de meeste behandelingen met kruiden gegeven.

Chinese kruiden

Een kruidenformule bestaat altijd uit een mengsel van kruiden welke ik specifiek voor u samenstel. U krijgt dus een persoonlijk medicijn. Dit medicijn pakt zowel de klacht als de oorzaak aan, zodat de klacht in principe niet terugkeert. De kruiden worden in een formule gecombineerd die past bij uw situatie van dat moment. Daarom zijn er nauwelijks of geen bijwerkingen.

Hoewel de naam ‘Chinese Kruiden’ anders doet vermoeden groeit 80% van de kruiden ook gewoon in Europa. Het innemen van de kruiden is voor ons Westerlingen eenvoudig gemaakt: de formule bestaat uit een poeder dat u in water moet oplossen en opdrinken. De kruiden staan onder strenge controle van de overheid.

Loed Rakels

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met Loed Rakels? U kunt deze via onderstaand knop zelf inplannen. Het is handig en snel; zowel voor u als voor mij. Maar wilt u gewoon een afspraak maken via de telefoon, dan kan dat natuurlijk ook: 06 287 748 35