Tarieven en vergoedingen

Loed en Linda zijn aangesloten bij bij Beroepsvereniging Zhong, waardoor u in de meeste gevallen een vergoeding krijgt voor hun behandelingen.

Consulten van Linda:
-Intake Acupunctuur/Tuina/Shiatsu en/of Chinese kruiden: € 75,00
-Vervolgconsult alleen Chinese kruiden: € 55,00

Consulten van Loed:
-Intake Acupunctuur/Tuina en/of Chinese kruiden: € 80,00
-Vervolgconsult Acupunctuur/Tuina en/of consult Chinese kruiden: € 80,00
-Vervolgconsult alleen Chinese kruiden: € 60,00
Chinese kruiden worden helaas niet vergoed. De kosten hiervan variëren per formule en dosering en liggen doorgaans tussen de € 45,- en € 100,- per maand. Dat is circa € 1,- à € 3,- per dag.

U kunt pinnen of contant betalen. Na de behandeling krijgt u een factuur mee (of digitaal) die u kunt indienen bij uw verzekering.

De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Vrijwel alle aanvullende verzekeringen vergoeden minimaal een deel van de behandeling.

Let op! Veel mensen hebben het idee dat ze eerst over hun eigen risico heen moeten zijn, voordat ze in aanmerking komen voor vergoeding. Dat is niet zo. De aanvullende verzekering staat los van het basispakket en het eigen risico. Als uw aanvullende verzekering onze behandelingen dekt, krijgt u dus direct een vergoeding.

Voor een overzicht van vergoedingen kunt u de Zorgverzekeringswijzer raadplegen.

Chinese kruiden worden helaas niet vergoed. De kosten hiervan variëren per formule en dosering en liggen doorgaans tussen de € 30,- en € 90,- per maand. Dat is € 1,- à € 3,- per dag.