Loed Rakels

Loed (1969) is gespecialiseerd in Chinese Kruiden en Acupunctuur. Hij legt zich graag toe op het behandelen van complexe ziektebeelden.

“Het achterliggende idee van mijn passie voor dit werk is het verzachten van het lijden van mensen, hoe groot of klein ook; zodat ze meer kunnen genieten van het leven.”

Loed Rakels

Meer dan 20 jaar geleden is Loed zich voor de Oosterse Geneeswijzen gaan interesseren. In eerste instantie was dit alleen op voeding gericht. Later heeft hij achtereenvolgens de opleidingen Shiatsu, Acupunctuur, Westers Medische Basiskennis en Chinese Kruiden afgerond.
De afgelopen jaren heeft hij diverse masterclasses gevolgd aan de universiteiten van Shandong, Nanjing en Beijing. Hij heeft lessen gevolgd bij vooraanstaande professoren en stage gelopen op diverse afdelingen waaronder Acupunctuur, Dermatologie, Gynaecologie, Oncologie en Interne geneeskunde. Ook voor volgend jaar worden er weer plannen voor een reis naar Beijing gemaakt.

“De laatste tijd heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van huidaandoeningen. Klachten van de huid zijn vaak belastend met pijn en jeuk en het is zichtbaar aan de buitenkant. Het is heel dankbaar werk om dit de behandelen”

Verder is Loed hoofddocent van de opleiding Chinese Kruidentherapie van Academie Bo-Yi.

Lid van Beroepsvereniging Zhong: 20869004457
AGB: 90-030380
AGB praktijk: 90-09345
KvK: 17122689
Geschillencommissie: KAB