Karin van de Ridder

De holistische manier van behandelen van de TCM past helemaal bij Karin van de Ridder (1969). Na jarenlang in de dienstverlenende sector mensen geholpen te hebben, volgde een switch naar de Chinese geneeswijzen.

In 2014 rondde Karin haar studie acupunctuur af bij de Academie Qing Bai. Gevolgd door de opleiding Cosmetische acupunctuur en bijscholing GuaSha massage voor het gelaat. De bijscholing Chinese stoelmassage volgde in 2016. Daarnaast heeft zij ook de Westerse Medische basiskennis behaald. Voor haar persoonlijke ontwikkeling volgde zij een 7-jarig opleidingstraject voor Spirituele Psychologie.

Karin van de Ridder

“Ik help jou met je vrouwenklacht. Dit betekent dat je specifieke klachten kunt hebben zoals bijvoorbeeld: menstruatieklachten, problemen bij de overgang etc. Maar het kan ook betekenen dat je hulp nodig hebt omdat je niet lekker in je vel zit.

Naast deze behandelingen heb ik mij gespecialiseerd in klachten die betrekking hebben op de vagina en vulva. De aanleiding hiervoor is geweest dat ik zelf Lichen Sclerosus kreeg tijdens de overgang. Als ervaringsdeskundige heb ik voor vrouwen met Lichen Sclerosus een speciaal behandelprogramma ontwikkeld (samen met mijn man Owen die acupuncturist/herbalist is) om vrouwen van hun klachten af te helpen.

Voel jij jezelf krachtig, stabiel en leef jij klachtenvrij? Dan heb je mij niet nodig. Ik behandel vrouwen die steun nodig hebben om weer de balans in hun leven te vinden.

Wilt u meer informatie, bel of mail mij dan gerust: karin@zhonghetang.nl / T 06 10079054