Loed Rakels

Loed (1969) is gespecialiseerd in Chinese Kruiden en Acupunctuur. Hij legt zich graag toe op het behandelen van complexe ziektebeelden.

lees verder…

Linda Faber

Linda (1969) komt van oorsprong uit de sociale sector, waar mensen helpen al een natuurlijke drijfveer vormde. In 2002 is, na de opleiding tot sportmasseur, de interesse in de Chinese Geneeswijze gekomen.

lees verder…

Mirjam de Jonge

Mirjam (1979) heeft in 2010 haar opleiding voor shiatsumasseuse afgerond bij de Shiatsu Massage Opleiding Shu Ha Ri. Vanaf de start van de opleiding heeft de Chinese Geneeswijze haar gefascineerd, maar bleef een tijdje onbegrijpelijke materie. Met de vervolgstudie tot Shiatsutherapeut in 2013 viel alles op zijn plek en is het ondertussen een leefstijl geworden.

lees verder…

Afspraak maken in Meppel?

In Meppel kunt u afspraken maken bij Linda Faber (Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden), Owen van de Ridder (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden), Mirjam de Jonge (Shiatsu, Chinese massage)

lees verder…

Afspraak maken in Zeist?

In Zeist kunt u afspraken maken bij Loed Rakels (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden).

lees verder…

Tarieven en vergoedingen

Linda, Loed en Owen zijn aangesloten bij bij Beroepsvereniging Zhong , waardoor u in de meeste gevallen een vergoeding krijgt voor hun behandelingen.

lees verder…

De behandeling

Een behandeling wordt altijd eerst voorafgegaan door een diagnose. Dit gebeurt middels een uitgebreid vraaggesprek, waarin uw gehele gezondheid bekeken wordt.

lees verder…

Welke klachten?

Doordat de Chinese Geneeswijzen een holistische manier van behandelen hanteert, kunt u voor zeer uiteenlopende klachten bij ons terecht.

lees verder…

Natuurlijke elementen in het lichaam

Chinezen denken in concepten en beelden. De Chinese Geneeswijzen zijn in beginsel gebaseerd op nauwkeurige observatie van processen in de natuur. Het mooie hiervan is, dat deze wetten altijd gelden: De zon kwam 3000 jaar geleden ook elke dag op en ging ook weer onder; het regende, het waaide en het vroor.

lees verder…

Is acupunctuur pijnlijk?

Chinese acupunctuur is niet gevoelloos, maar ook niet heel pijnlijk. De naalden zijn zeer dun. Veel dunner dan bijvoorbeeld bij bloed prikken.

lees verder…