Karin van de Ridder

Karin van de Ridder (1969)
De holistische manier van behandelen van de TCM past helemaal bij Karin van de Ridder (1969). Na jarenlang in de dienstverlenende sector mensen geholpen te hebben, volgde een switch naar de Chinese geneeswijzen.

lees verder…

Loed Rakels

Loed (1969) is gespecialiseerd in Chinese Kruiden en Acupunctuur. Hij legt zich graag toe op het behandelen van complexe ziektebeelden.

lees verder…

Linda Faber

Linda (1969) komt van oorsprong uit de sociale sector, waar mensen helpen al een natuurlijke drijfveer vormde. In 2002 is, na de opleiding tot sportmasseur, de interesse in de Chinese Geneeswijze gekomen.

lees verder…

Owen van de Ridder

Owen(1967) is afgestudeerd als bewegingsdeskundige. Vlak daarna heeft hij zijn hart verloren aan de Chinese geneeskunde. Hij is gespecialiseerd in pijnklachten welke hij behandeld met Tui Na, Acupunctuur en Chinese kruiden.

lees verder…

Mirjam de Jonge

Mirjam (1979) heeft in 2010 haar opleiding voor shiatsumasseuse afgerond bij de Shiatsu Massage Opleiding Shu Ha Ri. Vanaf de start van de opleiding heeft de Chinese Geneeswijze haar gefascineerd, maar bleef een tijdje onbegrijpelijke materie. Met de vervolgstudie tot Shiatsutherapeut in 2013 viel alles op zijn plek en is het ondertussen een leefstijl geworden.

lees verder…

Afspraak maken in Meppel?

In Meppel kunt u afspraken maken bij Linda Faber (Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden), Owen van de Ridder (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden) en Mirjam de Jonge (Shiatsu, Chinese massage).

lees verder…

Afspraak maken in Zeist?

In Zeist kunt u afspraken maken bij Loed Rakels (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden).

lees verder…

Afspraak maken bij Spectrum?

Zhōng Hé Táng werkt samen met Spectrum Medisch Centrum in Meppel. Onder het motto Oost ontmoet West willen wij ontdekken hoe verschillende vormen van geneeskunst elkaar kunnen versterken.

lees verder…

Tarieven 2019 en vergoedingen

Linda, Loed en Owen zijn aangesloten bij bij Beroepsvereniging Zhong , waardoor u in de meeste gevallen een vergoeding krijgt voor hun behandelingen.

lees verder…

De behandeling

Een behandeling wordt altijd eerst voorafgegaan door een diagnose. Dit gebeurt middels een uitgebreid vraaggesprek, waarin uw gehele gezondheid bekeken wordt.

lees verder…