Zhōng Hé Táng

centrum voor chinese geneeswijzen

Persbericht Themadag 23 april 2016

Ervaart u stress? Wilt u weten hoe stress wordt opgebouwd in het lichaam? Wilt u weten welke klachten ontstaan door stress? Wilt u weten hoe uw lichaam beter met stress kan omgaan? Bent u benieuwd hoe uw lichaam ervoor staat met of zonder stress? Kom dan 23 april naar de Gasfabriek en laat u informeren.

… lees verder

Loed Rakels

Loed (1969) is gespecialiseerd in Chinese Kruiden en Acupunctuur. Hij legt zich graag toe op het behandelen van complexe ziektebeelden.

… lees verder

Linda Faber

Linda (1969) komt van oorsprong uit de sociale sector, waar mensen helpen al een natuurlijke drijfveer vormde. In 2002 is, na de opleiding tot sportmasseur, de interesse in de Chinese Geneeswijze gekomen.

… lees verder

Owen van de Ridder

Owen(1967) is afgestudeerd als bewegingsdeskundige. Vlak daarna heeft hij zijn hart verloren aan de Chinese geneeskunde. Hij is gespecialiseerd in pijnklachten welke hij behandeld met Tui Na, Acupunctuur en Chinese kruiden.

… lees verder

Mirjam de Jonge

Mirjam (1979) heeft in 2010 haar opleiding voor shiatsumasseuse afgerond bij de Shiatsu Massage Opleiding Shu Ha Ri. Vanaf de start van de opleiding heeft de Chinese Geneeswijze haar gefascineerd, maar bleef een tijdje onbegrijpelijke materie. Met de vervolgstudie tot Shiatsutherapeut in 2013 viel alles op zijn plek en is het ondertussen een leefstijl geworden.

… lees verder

Afspraak maken in Meppel?

In Meppel kunt u afspraken maken bij Loed Rakels (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden), Linda Faber (Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden), Owen van de Ridder (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden) en Mirjam de Jonge (Shiatsu, Chinese massage).

… lees verder

Afspraak maken in Driebergen?

In Driebergen kunt u afspraken maken bij Loed Rakels (Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden).

… lees verder

Tarieven 2016 en vergoedingen

Linda, Loed en Owen zijn aangesloten bij Beroepsvereniging Zhong, waardoor u in de meeste gevallen een vergoeding krijgt voor hun behandelingen.

… lees verder

De behandeling

Een behandeling wordt altijd eerst voorafgegaan door een diagnose. Dit gebeurt middels een uitgebreid vraaggesprek, waarin uw gehele gezondheid bekeken wordt.

… lees verder

Welke klachten?

Doordat de Chinese Geneeswijzen een holistische manier van behandelen hanteert, kunt u voor zeer uiteenlopende klachten bij ons terecht.

… lees verder